Worek filtracyjny do pras o pojemności 10/12l z okrągłym dnem Wymiary:...
Worek filtracyjny do pras o pojemności 20/21/22l. Wymiary: 20/21/22...
Worek filtracyjny do pras o pojemności 30l. Wymiary: Fi okrągłego dna -...
Podpórka wykonana ze stali nierdzewnej, wygodny uchwyt na widełki lub...
Prasa hydrauliczna (siłownik 2T) z koszem i tłokiem ze stali nierdzewnej...
Ostatnio przeglądane
Pektoenzym suszony - 6g torebks,...
Nowy produkt
Pektoenzym suszony - 6g torebks, naturalny preparat enzymatyczny ułatwiający uzyskanie soku z owoców.
1 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Pektoenzym suszony
Pektoenzym suszony - 6g torebks, naturalny preparat enzymatyczny ułatwiający uzyskanie soku z owoców.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Opakowanie 6 g wystarcza na 10-30 kg owoców.
1. Rozdrobnione owoce zalać niewielką ilością wody (1-2 L na 10 kg owoców) o temperaturze 40°C dla owoców jagodowych i 80°C dla jabłek, gruszek, śliwek, pigwy.
2. Preparat enzymatyczny rozpuścić w 100 ml wody o temp. pokojowej.
3. Gdy temperatura masy owoców będzie równa lub niższa od 40°C, dodać rozpuszczony preparat.
4. Całość dokładnie wymieszać i pozostawić pod przykryciem w ciepłym miejscu na 9-15 godz.5. Po tym czasie tłoczyć sok.
Na razie nie dodano żadnej recenzji.